Groenoord Spoedkoeriers

Groenoord Spoed koeriers

Bereken hier jouw prijs voor een spoedkoerier

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal

Bepaal de verzending

Samenvatting

"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Prijs spoedkoerier, voor ieder budget

Wij bieden drie soorten diensten aan. Namelijk: direct ophalen, binnen 3 uur ophalen en binnen 6 uur ophalen. Aan deze diensten zitten verschillende prijskaartjes. Hoe meer tijd wij krijgen om het pakketje op te halen, hoe goedkoper het wordt. Onze spoedkoeriers leveren altijd dezelfde dag af. Wel zo handig voor u. Bereken jouw prijs hier

Onze dienstverlening

Binnen onze dienstverlening vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Voor het met spoed leveren van pakketten is goede communicatie essentieel. Er is namelijk haast geboden en dat begrijpen wij. Daarom bellen wij onze klanten voordat we op weg gaan. En wanneer het is afgeleverd bellen we opnieuw om dit te bevestigen. Zo heeft u geen omkijken meer. 

Werkgebied spoedkoeriers

Ons werkgebied

Onze spoedkoeriers werken door heel Nederland. Omdat wij voornamelijk werkzaam zijn in de randstad, zijn we hier ook sneller op locatie dan in dunner bevolkte plaatsen. Desondanks kunnen wij, door onze centrale ligging vrijwel overal snel op locatie zijn. Wij communiceren altijd hoe laat we verwachten het pakket te kunnen ophalen. 

Naast dat wij snel zendingen kunnen ophalen in Nederland, kunnen wij de bestellingen ook afleveren in het buitenland. Direct van a naar b, zonder tussenstop. Wij leveren namelijk ook in Duitsland en België. Neem contact met ons op voor de aangepaste tarieven voor lange afstand ritten, deze zijn vaak goedkoper per km.